Terapi og Coaching

Terapi og coaching bruges til at løsne op for din hverdag og dit liv. Eksempelvis stress, sorg, krise, rygeafvænning, karriere, ledighed, parforhold, skilsmisse og andre situationer, hvor du har svært ved at håndtere følelsen eller beslutte hvilken vej du skal gå.

 

//www.haandenpaahjertet.dk/da/wp-content/uploads/en-uddannelse1.jpg

 

Hvad enten det er i dit erhvervsliv eller dit personlige liv, at du mangler klarhed omkring dit forhold til din partner, kollegaer, familie eller venner, så kan du gøre noget ved det og derved skabe en lettere og mindre besværet dagligdag for dig selv.

 

I et terapi og coaching forløb bruger jeg blandt andet det clairvoyante værktøj til at få indsigt i dine problematikker. I forløbet vil vi i fælles dialog tage udgangspunkt i dit liv, dér hvor du er lige nu, og se ind på de problemstillinger og udfordringer som du står overfor, og som kan være vanskelige at overskue alene.

 

I samtalen ser vi i fællesskab på forskellige løsninger og muligheder som kan skabe klarhed for dig, og en mere enkel håndtering af den situation du står i. Vi kigger også på, hvad et eventuelt forløb kan indeholde f.eks. kropsbehandlinger, healing, øvelser og lignende. Vi kigger også på intervaller samt eventuelt antal sessioner, alt tilpasser vi i fællesskab til dine behov og ønsker.

 

Har du spørgsmål vedrørende terapi og coaching er du velkommen til at kontakte mig på telefon eller e-mail.