tid-til-forandring
Et vejlednings- og coaching forløb

Til dig, der vil starte på en frisk

Til dig, der ønsker forandringer i dit LIV

Forløbet er ikke betinget af eller har nogen form for rødder i religion, trosretning eller anden specifik overbevisning. Den er åben for alle uanset baggrund. Måske har du en livsbane som har været fuld af forhindringer? F.eks. misbrug, kriminalitet, vold, banderelationer eller anden konflikt med dig selv eller myndighederne. Du er måske i en udslusningsfase efter en kortere eller længere dom. Så er det her noget for dig.

 

Et vejledningsforløb kan eksempelvis starte i optakten til en løsladelse. I tiden op til løsladelsen, vil der være et ugentligt møde, hvor vi i fællesskab kigger ind på erfaringer, forhindringer og social arv, som alle har en indvirkning på de valg du træffer i din hverdag. Den situation som du er i, er konsekvenser af valg truffet i fortiden, og de vil komme i spil på det ugentlige møde.

Hvordan arbejder vi sammen ?

Ved de ugentlige møder er det min erfaring at årsagen til adfærden vil træde i karakter. Vi ser også på, hvordan kemien er imellem os. Og vi får klarlagt målet, og så lægger vi en arbejdsplan for det videre forløb.

Det er ikke så meget handlingen vi skal til livs, men mere årsagen til handlingen. Det er min erfaring, at det er en tanke, en følelse eller en spænding i kroppen (rastløshed, sugende fornemmelse eller nervøs, måske besværet vejrtrækning) der driver dig.

Det er målet at komme årsagen til livs gennem samtaler og indsigt i egen adfærd. Du vil lære nye værktøjer til bedre beslutninger, så du kan navigere efter dine egne ønsker og ikke hvad andre byder op til.

Coachingen forsætter efter løsladelsen, hvor vi arbejder dybt med, hvad forandringer er og hvad de betyder for dig. Du lærer, at holde aftaler med dig selv, som er grundstenen i dit nye liv.

Vi evaluerer løbende, hvordan det er gået og hvordan vi forsætter et positivt forløb.

HpH_shop

Fleksibelt forløb

Forløbet kan tilpasses efter behov og resultater. Nogle personer kommer hurtigere på en bedre kurs end andre, det afhænger af den følelsesmæssige bagage og villigheden til forandring.

Forløbet er målrettet på at rydde op i fortidens følelsesmæssige spændinger og skabe et mod og selvværd, der kan stå mål med dine ønsker og kunnen på din fortsatte og forandrede vej i livet.

Ryd op i fortiden

Det kan være ubehageligt at gå ned af en ny vej, men det er nødvendigt, hvis man vil et andet sted hen, end hvor man plejer at være.

Årsagen som har påvirket dig i en negativ retning, kan have mange forgreninger. Det kan være en nær ven, en familierelation, mangel på familie, en kollega, tidligere partnere, parforhold eller lign. Listen kan være lang, og når man tager fat i én, ryger der som regel et par andre med i faldet.

Det handler jo i sidste ende om, at du skal passe på dig selv. Din erfaring er sikkert, at der ikke er andre der kan eller vil gøre det.

Hvorfor kan jeg hjælpe ?

Portræt1SH - Kopi

Jeg har selv været omkring kriminalitet, banderelationer og andre konflikter siden mine ungdomsår og i en alder af omkring 40 år blev jeg opmærksom på at der var andre muligheder her i livet.

Jeg var træt af altid at gå tilbage til de samme fejltagelser, og hænge fast i en bestemt rolle som min familie, venner, miljø og kollegaer på et eller andet plan krævede jeg skulle blive i.

Jeg syntes at det var svært at sige fra, for som de sagde ”jeg kender dig og du er jo… det har du altid været”… En dag fik jeg nok. Nu havde jeg igennem 40 år prøvet at være den de lærte mig at være og resultatet, det talte for sig selv. Det havde længe været op ad bakke og jeg var træt helt ind i sjælen, så nu måtte jeg finde vejen til den jeg ønskede at være eller bare den jeg egentlig er, at fortsætte ad det spor jeg var på var ikke en mulighed.

Jeg er i dag fri af tidligere forhold, relationer og lever det liv jeg altid har drømt om (troede faktisk en overgang at det kun fandtes på film) og arbejder på fuldtid som terapeut og massør, så jeg ved at det er muligt at skabe forandringer i dit liv, hvis du ønsker det.

Min rejse har været en udfordring, men også et eventyr og det er blandt andet på baggrund af egne erfaringer at jeg har skrevet og udviklet ´Tid til Forandring` som jeg har haft fantastiske resultater og oplevelser med.

Hvis du ikke ved hvor du kommer fra, er sandsynligheden for, at du går derhen igen væsentlig større.